BEMIDDELING BIJ KOOP- EN VERKOOP

Aan en verkoop een ingewikkeld proce

Het blijkt in de praktijk eenvoudiger een bedrijf te beginnen dan een bedrijf te beëindigen. Omdat wij in de afgelopen 30 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd, doen ondernemers regelmatig een beroep op ons. Wij bemiddelen bij een overname of verkoop van een winkel of de koop of verkoop van de gehele onderneming.

Hoe werkt het?

Sinds begin 2022 begeleid Resultsplus het aan- of verkoopproces vanuit Bakkerijkopen.nl. Dit is een samenwerking tussen Resultsplus en TenBa BV Bakkerij Advies, Taxatie en Realisatie. In het begeleidingsproces staat vertrouwelijkheid voorop. Op de site www.bakkerijkopen.nl vindt u bedrijven die worden aangeboden, maar ook zij die een bedrijf zoeken kunnen via deze site zich concreet oriënteren op de bedrijven die te koop zijn. Zo brengt Bakkerijkopen.nl aanbod en vraag bij elkaar.

Economische waarde

Resultsplus heeft de regie in het proces en bepaalt de economische waarde en begeleidt eventuele onderhandelingen. Jij als ondernemer blijft altijd eindverantwoordelijk voor elke stap die wordt gezet. Indien nodig wordt vanuit Bakkerijkopen.nl specifieke kennis ingehuurd (bijvoorbeeld juristen, fiscalisten of vermogensplanners).

In het kennisdossier vindt u veel informatie die u op weg kan helpen in dit proces