Bemiddeling bij koop- en verkoop

Aan en verkoop een ingewikkeld proces

Het blijkt in de praktijk eenvoudiger een bedrijf te beginnen dan een bedrijf te beëindigen. Omdat wij in de afgelopen 30 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd, doen ondernemers regelmatig een beroep op ons. Wij bemiddelen bij een overname of verkoop van een winkel of de koop of verkoop van de gehele onderneming.

Hoe werkt het?

Maar hoe gaat zo een proces in zijn werk? Bedrijfsbeëindiging kent vele aspecten: o.a. waardebepaling van onroerende zaken en inventaris, bepaling van vergoeding voor overwinst. Juridische aspecten als het gaat om vestigingsplaats, personeel en nog veel meer. Resultsplus weet waar u op moet letten en leidt samen met u het proces in goede banen. Waar nodig wordt aanvullende deskundigheid ingeschakeld. Daarom schakelen wij in overleg met u soms externe deskundigen in: Jurist voor de Bakker, TenBa BV Bakkerij Advies, Taxatie en Realisatie, de u bekende plaatselijke makelaar of een deskundige op fiscaal gebied.

Economische waarde

Resultsplus heeft de regie in het proces en bepaalt de economische waarde en begeleidt eventuele onderhandelingen. Jij als ondernemer blijft altijd eindverantwoordelijk voor elke stap die wordt gezet.

In het kennisdossier vindt u veel informatie die u op weg kan helpen in dit proces

Ik wil meer informatie: